Despre noi

Despre GlobalServ

S.C. Global Serv S.R.L. Bacau devine in 2007 distribuitor de lubrifianti in urma semnarii contractului cu TOTAL LUBRICANTS Romania. Desi piata era saturata de oferta, o echipa experimentata a reusit prin ambitie si seriozitate sa se impuna in fata concurentei si sa acapareze un segment important din piata si continua sa o faca.
In prezent SC Global Serv S.R.L. este distribuitor autorizat pentru marcile: Divinol, Lubrifin, Mobil, Mol, Shell si Total  comercializand o gama larga de lubrifianti auto si industriali, ce satisfac conditiile de calitate impuse de cele mai severe norme internationale. Faptul ca portofoliul nostru e format din uleiurile si lubrifiantii celor mai importanti producatori la nivel mondial este o garantie a calitatii acestora si a seriozitatii noastre.
Prin relatia de parteneriat pe care o promovam, suntem la dispozitia dumneavoastra cu un pachet extins de produse si servicii ce vizeaza preturi atractive pe suportul unei calitati incontestabile si consultanta tehnica permanenta (prin serviciul tehnic de specialitate).
Acest parteneriat inseamna solutionarea problemelor tribologice la orice nivel si eliminarea tuturor problemelor in aprovizionarea cu lubrifianti.
Avem certitudinea ca puteti regasi in noi un partener care poate deservi tot segmentul de lubrifiere la orice nivel, atat pentru utilajele cheie cat si utilitatile conexe procesului tehnologic .

Va putem fi de folos?Va putem fi de folos?
Trimiteti-ne un mesaj!

* necesar
Trimite mesaj